Op 16 juni jl. kreeg Invent Advies het positieve nieuws te horen. Uit de maar liefst 153 bedrijven zijn inmiddels de 10 genomineerden gekozen die gaan strijden om de titel ‘Drentse Onderneming van het Jaar 2020’. Op 22 juni werd het officieel bekend gemaakt via een persbericht van de stichting Drentse Onderneming.

De stichting Drentse Onderneming van het jaar gaf aan positief verrast te zijn door de vele aanmeldingen. Door de uitzonderlijke Corona-situatie in 2020 is deze editie van Drentse Onderneming van het Jaar op zijn minst heel bijzonder te noemen. De jury heeft na een zorgvuldige selectie de volgende kandidaten geselecteerd:

  • Bork Groep, Stuifzand
  • Tuinland Assen
  • Landes High End Machining, Emmen
  • Watter BV, Assen
  • Invent Advies, Beilen
  • Miron Violetglass, Hoogeveen
  • Confexion, Assen
  • Olijslager Verf BV, Emmen
  • Brands Bouw BV, Emmen
  • Wigchers Internationaal Transport, Schoonoord

20200624 nominatieVoorzitter van de jury Ludo Mennes (Rabobank Assen en Noord Drenthe)gaf hierbij aan: “Wij zijn heel blij met de genomineerde ondernemingen. Het is een mooie mix geworden. Dat maakt het niet makkelijk om een winnaar te kiezen straks, maar doet erg recht aan de economische bedrijvigheid in Drenthe.” Ook Gedeputeerde Henk Brink, tevens erevoorzitter van de Verkiezing van Drentse Onderneming van het Jaar, ziet in de inzendingen een prachtig palet aan ondernemers die Drenthe rijk is: “Het maakt niet uit of het een groot bedrijf is met meerdere vestigingen of een onderneming met een paar medewerkers. Steeds zie je enthousiaste en gedreven ondernemers, die met hun creativiteit de Drentse economie kleur geven. De 10 genomineerden stralen dat ook uit!”

Afhankelijk van de regels die gelden rondom bijeenkomsten en evenementen en de maatschappelijke situatie rondom Corona, geeft de stichting aan dat zij kijken naar een passende manier om de finale te organiseren. Ludo Mennes: “Dat vraagt natuurlijk om meer creativiteit en inzet van de organisatie om bedrijven enthousiast te krijgen. Daarom zijn we er extra trots op dat ook dit jaar weer meer aanmeldingen zijn.”

Gepaste trots

Ook wij als Invent vinden het een eer dat we zijn genomineerd zijn. Joop Eising: "We waren erg positief verrast toen we het bericht in ontvangst namen. We wisten niet dat wij door een externe partij waren aangemeld. De komende tijd gaan we ons voorbereiden op de nominatiebijeenkomst in oktober. Hier krijgen we de gelegenheid om ons te presenteren". De jury selecteert op basis van de presentatie, een bedrijfsscan, een grondige financiële en organisatorische analyse en een locatiebezoek drie finalisten. Op dinsdagavond 24 november wordt de winnaar bekend gemaakt.

Doel van Stichting Drentse Onderneming

Doel van de Stichting Drentse Onderneming van het Jaar is het stimuleren van de Drentse economie, door het zichtbaar maken van excellente bedrijven en het bieden van een interessant en relevant netwerk. De jury bestaat uit: erevoorzitter Henk Brink, gedeputeerde Economische Zaken, Ludo Mennes (Rabobank Assen en Noord Drenthe), Hilbert Wiechers (Wiechers Wonen, MKB Drenthe), Mare Riemersma – Diephuis (Lid CvB Drenthe College) Hans de Willigen (De Willigen & Partners), winnaar 2019 Ben Timmermans (Avitec), Geert Buiter (MKB Fonds Drenthe), Kars Klok (voormalig directeur Klok Onderhoud en Afbouwgroep), Marco Smit (Uiterwijk winkelverzekeringen), Pieternel Schomaker (Schomaker Holding B.V.) en Bert Nannen (HLB Nannen Accountants & Belastingadviseurs).

Bekijk de video

Hieronder treft u een korte introductie video aan van Invent Advies. Deze video is gemaakt voor de nominatiebijeenkomst 'Drentse Onderneming van 2020'.

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten, laat het ons weten. 
U kunt ons bereiken op: 

Telefoon :  0593541045
WhatsApp  :  0683808465
E-mail :  info@invent.nl

Energielabel Woningcorporaties

Een energielabel geeft de energieprestatie van uw pand aan. Hierdoor zien huurders en kopers snel of het pand zuinig of onzuinig is. Woningcorporaties hebben vanuit wet- en regelgeving een plicht om bij verhuur of verkoop van de woning een energielabel te beschikken over een energielabel.

Lees meer

Woning met label transparant