Invent heeft maatregelen getroffen om veilig en gezond inspectie- en controle werkzaamheden bij gebouwbezoeken uit te kunnen voeren. Wij willen deze maatregelen graag met u delen.

Onze werkzaamheden

Woningcorporaties hebben van uit wet- en regelgeving een plicht om bij verhuur of verkoop van een woning te beschikken over een energielabel. Invent voert voor een tal Woningcorporaties in Noord-Nederland, inspectieopnamen uit bij woningen, om vervolgens een energielabel te kunnen vaststellen. Onze adviseurs bekijken zowel de binnen- als de buitenkant van de woning. Er wordt onder meer gekeken naar:

  • Isolatie
  • Beglazing
  • Verwarming
  • Ventilatievoorziening

Download onze Infographic

Om deze inspecties veilig uit te kunnen voeren, hebben wij een protocol op gesteld, tevens hebben wij voor u een infographic opgesteld. Hierin leest u stapsgewijs hoe Invent inspecties uitvoert met inachtneming van de gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers. Download hier de onze infographic, welke beschikbaar is in het Nederlands en in het Engels.

20200820 samen houden we het veilig

Energielabel Woningcorporaties

Een energielabel geeft de energieprestatie van uw pand aan. Hierdoor zien huurders en kopers snel of het pand zuinig of onzuinig is. Woningcorporaties hebben vanuit wet- en regelgeving een plicht om bij verhuur of verkoop van de woning een energielabel te beschikken over een energielabel.

Lees meer

Woning met label transparant

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten, laat het ons weten. 
U kunt ons bereiken op: 

Telefoon :  0593541045
WhatsApp  :  0683808465
E-mail :  info@invent.nl