Invent heeft maatregelen getroffen om veilig en gezond inspectie- en controle werkzaamheden bij gebouwbezoeken uit te kunnen voeren. Wij willen deze maatregelen graag met u delen.

Onze werkzaamheden

Woningcorporaties hebben van uit wet- en regelgeving een plicht om bij verhuur of verkoop van een woning te beschikken over een energielabel. Invent voert voor een tal Woningcorporaties in Noord-Nederland, inspectieopnamen uit bij woningen, om vervolgens een energielabel te kunnen vaststellen. Onze adviseurs bekijken zowel de binnen- als de buitenkant van de woning. Er wordt onder meer gekeken naar:

  • Isolatie
  • Beglazing
  • Verwarming
  • Ventilatievoorziening

Download onze Infographic

Om deze inspecties veilig uit te kunnen voeren, hebben wij een protocol op gesteld, tevens hebben wij voor u een infographic opgesteld. Hierin leest u stapsgewijs hoe Invent inspecties uitvoert met inachtneming van de gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers. Download hier de onze infographic, welke beschikbaar is in het Nederlands en in het Engels.

20200820 samen houden we het veilig

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten, laat het ons weten. 
U kunt ons bereiken op: 

Telefoon :  0593541045
WhatsApp  :  0683808465
E-mail :  info@invent.nl

Energielabel Woningcorporaties

Een energielabel geeft de energieprestatie van uw pand aan. Hierdoor zien huurders en kopers snel of het pand zuinig of onzuinig is. Woningcorporaties hebben vanuit wet- en regelgeving een plicht om bij verhuur of verkoop van de woning een energielabel te beschikken over een energielabel.

Lees meer

Woning met label transparant