Invent is een samenwerking aangegaan met Movin’U. Op 18 januari jl. is de samenwerking met Movin’U officieel beklonken. Door een samenwerking aan te gaan, wordt het voor Invent mogelijk om vastgoeddata op ieder gewenst moment online te raadplegen en aan te passen.

Data tijdens opnames geregistreerd op een tablet

Movin’U heeft een app ontwikkeld, waarmee alle data tijdens (woning) opnames op locatie wordt geregistreerd op een tablet. De data kan met deze app op een gestructureerde manier worden geregistreerd en is altijd up-to-date. In de Vastgoeddata App is het mogelijk om informatie te ontsluiten op het gebied van (energie)inspecties. Hilco Pekel: ‘Wij trekken al enige tijd op met Movin’U. Door een samenwerking aan te gaan bieden we een digitale oplossing richting onze klanten, waaronder woningcorporaties en vastgoedeigenaren. We zien uit naar een mooie samenwerking’.

Trainingen medewerkers Invent

Halverwege maart worden de medewerkers van Invent opgeleid om de app toe te passen bij woningopnames, zodat binnenkort de app toegepast kan worden in de praktijk. 

Vragen?

Heeft u hierover aanvullende vragen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten, laat het ons weten. 
U kunt ons bereiken op: 

Telefoon :  0593541045
WhatsApp  :  0683808465
E-mail :  info@invent.nl

Energielabel Woningcorporaties

Een energielabel geeft de energieprestatie van uw pand aan. Hierdoor zien huurders en kopers snel of het pand zuinig of onzuinig is. Woningcorporaties hebben vanuit wet- en regelgeving een plicht om bij verhuur of verkoop van de woning een energielabel te beschikken over een energielabel.

Lees meer

Woning met label transparant