Op 20 en 27 mei van 9:00 uur tot 13:00 uur vindt de Vabi Corporatiedag plaats. De Ortec Finance en Vabi Corporatiedag is één van de leukste en best bezochte events voor medewerkers van woningcorporaties. Ook dit jaar vindt de Corporatiedag online plaats. 

20210505 header corporatiedag

 

Voor wie interessant? 

De Ortec Finance en Vabi Corporatiedag is interessant voor iedereen die zich bezighoudt met:

  • Duurzaamheid - sinds januari is de NTA 8800 van kracht. Gedurende de sessie over duurzaamheid, wordt onder meer ingegaan op energielabels en energiebeleid bij woningcorporaties
  • Vastgoeddata - in de presentaties wordt uitvoerig ingegaan op Robotisering en Machine Learning
  • Vastgoedsturing - binnen dit thema komen tal van onderwerpen aan bod. Denk hierbij aan onder meer de financiële jaarcyclus van vastgoed, scenario's waarmee uw risico's inzichtelijk worden gemaakt en de toegevoegde waarde van een risicomodel. 
  • Financiele sturing - wanneer u dit thema bijwoont dan kunt u het gesprek met uiteenlopende bestuurders volgen. Zo komen onder meer Ruud van den Boom, directeur-bestuurder bij Woonkwartier en Melanie Maatman, directeur-bestuurder bij mijande wonen aan het woord. 
  • Vastgoedwaardering- in de sessie over dit thema wordt u bijgepraat over de markthuur en leegwaarde van de portefeuille met behulp van AVM

Programma 

Voor het gehele programma verwijzen wij u graag naar de website van onze Solution partner Vabi. Klik hier om het gehele programma te raadplegen.

Corporatiedag bijwonen?

Wilt u verzekerd zijn van deelname aan de Corporatiedag 2021, meldt u zich dan vandaag nog aan. Wanneer u werkzaam bent bij een corporaties of een commercieel verhuurder dan is deelname kosteloos.

 

Aanmelden

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten, laat het ons weten. 
U kunt ons bereiken op: 

Telefoon :  0593541045
WhatsApp  :  0683808465
E-mail :  info@invent.nl

Energielabel Woningcorporaties

Een energielabel geeft de energieprestatie van uw pand aan. Hierdoor zien huurders en kopers snel of het pand zuinig of onzuinig is. Woningcorporaties hebben vanuit wet- en regelgeving een plicht om bij verhuur of verkoop van de woning een energielabel te beschikken over een energielabel.

Lees meer

Woning met label transparant