Op 19 mei vindt de Corporatiedag plaats, welke wordt georganiseerd door Vabi Software, Ortec Finance en Bryder. Op 16 t/m 18 mei kunt u ca. 20 kennissessies bijwonen in een online omgeving.

Doel

Het doel van de Corporatiedag is om kennis en 'best practices' te delen rondom vastgoedsturing, duurzaamheid, asset management, gebouwinformatie en ICT.

Voor wie interessant? 

De Corporatiedag is interessant voor woningcorporaties en vastgoedbeheerders. Mocht u zich bezig houden met thema's als duurzaamheid, vastgoedsturen, financiële sturing en gebouw informatie management dan is de Corporatiedag een echte aanrader om bij te wonen. 

Programma 

Voor het gehele programma verwijzen wij u graag naar de website over de Corporatiedag. U treft hier het online programma aan, maar ook het programma dat op locatie is bij te wonen in de Midden Nederland Hallen

Corporatiedag bijwonen?

Wilt u verzekerd zijn van deelname aan de Corporatiedag 2022, meldt u zich dan vandaag nog aan. 

Aanmelden

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten, laat het ons weten. 
U kunt ons bereiken op: 

Telefoon :  0593541045
WhatsApp  :  0683808465
E-mail :  info@invent.nl

Energielabel Woningcorporaties

Een energielabel geeft de energieprestatie van uw pand aan. Hierdoor zien huurders en kopers snel of het pand zuinig of onzuinig is. Woningcorporaties hebben vanuit wet- en regelgeving een plicht om bij verhuur of verkoop van de woning een energielabel te beschikken over een energielabel.

Lees meer

Woning met label transparant