Als Directeur van Invent draag je de eindverantwoordelijkheid voor onze vestiging in Beilen. Op dit moment werken daar ruim 25 van onze vakspecialisten dagelijks aan gezonde en veilige leefomgevingen en met een sterke focus op duurzaamheid.

Vanuit het innovatieve kantoorpand in Beilen vindt de coördinatie plaats van deze werkzaamheden. Je rapporteert direct aan de CEO van de CAG groep

Dit ben jij

Wij zoeken een Directeur met ruime werkervaring en een flinke dosis enthousiasme, daadkracht en commerciële drive. Met deze ideale combinatie weet jij het team dagelijks in beweging te krijgen, zaken te veranderen waar nodig maar ook te behouden waar mogelijk én de commerciële kansen te zien in de markt. Je bent in staat om de samenwerking te zoeken en te stimuleren. Je durft knopen door te hakken en besluiten te nemen. Ook ben je in staat deze besluiten cijfermatig en beleidsmatig goed te onderbouwen. Ook in dynamische en veranderende tijden ben jij een stabiele factor voor het team. Jij bent dan degene met overtuigingskracht, hebt empathie om plannen vorm te geven, plannen uit te voeren en processen te optimaliseren. Je herkent jezelf in de visie en strategie van het bedrijf en bent in staat om deze visie en strategie naar de dagelijkse praktijk te vertalen als het gaat om besluiten en stuurcijfers.

Dit is Invent | CAG

Invent maakt sinds mei 2022 deel uit van CAG. De CAG groep (PE owned) is een van oorsprong Nederlandse Testing Inspection en Certification (TIC) organisatie met als visie 'een veilige en gezonde werk- en leefomgeving voor iedereen'. Wij leveren het beste advies en de beste diensten op gebied van TIC voor een gezonde en veilige woon- en werkomgeving die voldoet aan de wettelijke vereisten. Wij willen omgevingen creëren waar mensen energie van krijgen. CAG heeft een uitstekende reputatie in haar segment en heeft de ambitie om, zowel via autonome groei als middels overnames, te groeien in de komende jaren. Met de overname van Invent is CAG ook in Noord-Nederland in staat om haar klanten te bedienen en het marktaandeel te vergroten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Reeuwijk en de nieuwe vestiging in Beilen blijft hier zelfstandig naast bestaan.

Jouw profiel

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding in een bedrijfskundige, economische óf technische hoek en je hebt affiniteit met bouwkunde en/of (installatie)techniek. Je hebt aantoonbaar minimaal 5 jaar in een vergelijkbare management- of directiefunctie.
  • Je hebt een energieke persoonlijkheid, bent analytisch, beschikt over een uitstekend commercieel vermogen, hebt zeer goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden en je voelt je comfortabel binnen verschillende lagen in de organisatie. Daarnaast ben je een echte netwerker.
  • Je bent als geen ander in staat om het beste in mensen naar boven te halen en dit ook te stimuleren bij mensen
  • Je bent ambitieus en houdt van een dynamische werkomgeving.
  • Jouw roots liggen in Noord-Nederland en bovendien heb je hier een sterk netwerk

Solliciteer direct!

Wij houden van snel schakelen. Kom bij ons langs voor een kop koffie en ontmoet ons vakkundige, gedreven en enthousiaste team! Is er een klik? Dan pakken we door. Stuur jouw (korte) motivatie en CV naar onze HR-afdeling: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen? Stuur een mailtje of bel 088-8001500.

Werkplek Invent

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld*

Energielabel Woningcorporaties

Een energielabel geeft de energieprestatie van uw pand aan. Hierdoor zien huurders en kopers snel of het pand zuinig of onzuinig is. Woningcorporaties hebben vanuit wet- en regelgeving een plicht om bij verhuur of verkoop van de woning een energielabel te beschikken over een energielabel.

Lees meer

Woning met label transparant

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten, laat het ons weten. 
U kunt ons bereiken op: 

Telefoon :  0593541045
WhatsApp  :  0683808465
E-mail :  info@invent.nl