Op 31 oktober jl. was het dan zover. Na ruim 23 jaar aan het roer te hebben gestaan van Invent draagt Joop Eising vol vertrouwen het stokje over. Toen hij in 1999 begon in dit vak, was duurzaam bouwen nog nauwelijks een thema.

In de afgelopen jaren heeft 'duurzaam bouwen' in een rap tempo terrein gewonnen. Waardoor Invent zich als advies- en inspectiebureau volledig kan focussen op het toekomstbestendig maken van de gebouwde omgeving qua energieverbruik en duurzaamheid.

Invent heeft dit jaar ook nog eens een significante groei doorgemaakt door zich aan te sluiten bij CAG Groep. Door deze stap krijgt Invent meer mogelijkheden om de positie in de markt te versterken en de dienstverlening uit te breiden. Invent kreeg hiermee als onafhankelijk adviesbureau tevens een volledig landelijke dekking. Afgelopen zomer werd tevens bekend dat CAG en daarbij ook Invent onderdeel werd van de SOCOTEC, een internationale speler op gebied van Testing, Inspection en Certification (“TIC”). "Een hele mooie ontwikkeling, waardoor Invent nu onderdeel uitmaakt van een sterke internationale partij met veel expertise en een gezonde groeipotentie en daarmee een heel mooi toekomstperspectief heeft", alsdus Joop.

Joop geeft hierbij aan dat hij met een glimlach terugkijkt en dat hij de toekomst met plezier tegemoet ziet, waar weer een nieuw hoofdstuk aanbreekt. Hij blijft enigszins actief in de vastgoedmarkt via JHEH Beheer BV en wil degene die hij nog niet persoonlijk heeft gesproken bedanken voor de fijne samenwerking in de afgelopen jaren!

Energielabel Woningcorporaties

Een energielabel geeft de energieprestatie van uw pand aan. Hierdoor zien huurders en kopers snel of het pand zuinig of onzuinig is. Woningcorporaties hebben vanuit wet- en regelgeving een plicht om bij verhuur of verkoop van de woning een energielabel te beschikken over een energielabel.

Lees meer

Woning met label transparant

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten, laat het ons weten. 
U kunt ons bereiken op: 

Telefoon :  0593541045
WhatsApp  :  0683808465
E-mail :  info@invent.nl