Op 14 november jl. is Jan Drenth gestart in zijn nieuwe functie als vestigingsdirecteur bij Invent. Hij is hiermee verantwoordelijk voor alle activiteiten van Invent en neemt het roer over van Joop Eising.

De afgelopen jaren is hij werkzaam geweest als directeur onderhoud & beheer bij een woningcorporatie in de stad Groningen.

"Via mijn netwerk kwam ik in gesprek met Coen Piccardt Brouwer, CEO van de CAG groep. De organisatie dat Invent in het voorjaar 2022 heeft overgenomen. Vanaf het eerste gesprek was er een klik en in de vervolggesprekken kwamen we tot de conclusie dat er een match was qua werkterrein en ambities. De vastgoedsector, gezond wonen en werken, duurzaamheid en kennis delen staan hierin centraal", aldus Jan.

Invent en de CAG-groep, onderdeel van Socotec Group, hebben zich als primair doel gesteld het realiseren van een klimaat- en toekomstbestendig woon- en werkomgeving. Waarbij wij klanten helpen om zich aan te passen aan de veranderde (leef) omstandigheden, wanneer het gaat om duurzaamheid, veiligheid, water- en luchtkwaliteit.
 
"Ik zie er dan ook naar uit om in mijn nieuwe rol hier een positieve bijdrage aan te leveren. Met mijn kennis en ervaring op het vlak van duurzaam vastgoed(beheer) ga ik graag de dialoog met u aan om te komen tot toekomstbestendige en energiezuinige woningen en panden. Samenwerken en vertrouwen zijn daarbij, in mijn optiek, belangrijke kernwaarden. Ik vertrouw erop dat mijn noordelijke nuchterheid me hierbij gaat helpen", vertelt Jan.

Energielabel Woningcorporaties

Een energielabel geeft de energieprestatie van uw pand aan. Hierdoor zien huurders en kopers snel of het pand zuinig of onzuinig is. Woningcorporaties hebben vanuit wet- en regelgeving een plicht om bij verhuur of verkoop van de woning een energielabel te beschikken over een energielabel.

Lees meer

Woning met label transparant

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten, laat het ons weten. 
U kunt ons bereiken op: 

Telefoon :  0593541045
WhatsApp  :  0683808465
E-mail :  info@invent.nl