De sleutel voor Gebouw Informatie Management is Digital Twins; dit heeft de afgelopen tijd gezorgd voor een enorme versnelling in de kwaliteit van Gebouw Informatie Management.

Wat is een digital twin

Een Digital Twin is een virtuele 3D-representatie van een gebouw, waarin alle gebouwinformatie en -documentatie wordt opgeslagen. Grote partijen als Microsoft en IBM investeren er miljarden in. Het Nederlandse Bryder is door Microsoft geselecteerd als partner op dit gebied. Bryder (van het Nederlandse Vabi) digitaliseerde al een halfmiljoen gebouwen, woningen en appartementen. Met het ‘Building Intelligence Platform' ontsluit Bryder gebouwinformatie voor vastgoedbeheerders en -eigenaren. Een revolutionair nieuwe benadering die het leven van vastgoedbeheerders een stuk prettiger maakt.

Hoe werkt het?

Bryder selecteerde alle elementen die relevant zijn voor vastgoedbeheer en maakte daar een slim datamodel van. Dit datamodel staat in verbinding met de Digital Twin. Een zeer gebruiksvriendelijke interface helpt de gebruiker om alle informatie en documenten te beheren en te delen. Lees hier meer over Gebouw Informatie Management.

20200519 collage digital twins
Foto: linksboven - rijtjeswoning binnenkant | rechtsboven - appartement binnenkant | onderin - rijtjeswoning

 

Nu toegankelijk voor iedereen door lage kostprijs

Bryder bedacht een manier om zowel de kostprijs te verlagen als de ‘modelleertijd’ enorm te verkleinen. De prijs is nu op een niveau gekomen waardoor het nu heel toegankelijk is geworden.
Bart Jalink, managing director Bryder, geeft aan dat zijn ultieme doel is dat de kostprijs van Digital Twins zo laag wordt dat ze onderdeel kunnen worden van de softwarelicentie.

NEN2580

In het In het kader van de NEN2580-meetrapportages, die voor veel van onze klanten gemaakt moeten worden, hebben we een aantrekkelijke combinatie aanbieding:

  • Gebouwdigitalisatie: Digital Twin per verhuurbare eenheid
  • NEN2580-meetrapportage
  • PDF-verhuurplattegrond 

We hanteren hiervoor één vaste prijs. Met andere woorden: u kunt zonder grote extra investeringen in één keer de stap zetten naar Gebouw Informatie Management via Digital Twins.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij verzorgen desgewenst graag een demo in samenwerking met Bryder.

 

Contact

Energielabel Woningcorporaties

Een energielabel geeft de energieprestatie van uw pand aan. Hierdoor zien huurders en kopers snel of het pand zuinig of onzuinig is. Woningcorporaties hebben vanuit wet- en regelgeving een plicht om bij verhuur of verkoop van de woning een energielabel te beschikken over een energielabel.

Lees meer

Woning met label transparant

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten, laat het ons weten. 
U kunt ons bereiken op: 

Telefoon :  0593541045
WhatsApp  :  0683808465
E-mail :  info@invent.nl