Afdrukken
Categorie: Over Invent
Hits: 11536

Adviseurs Energie Prestatie berekening

 

Wij zijn op zoek naar adviseurs voor het Energie Prestatie berekeningen voor Woningen en Utiliteitsbouw (kortweg EP-adviseur) voor het werkgebied: Noordoost Nederland! Wil jij graag aan de slag in een inspirerende omgeving, waar we doen wat we zeggen?
We zijn op zoek naar adviseurs EPW-B, EPW-D, EPU-B en EPU-D. De werkzaamheden worden uitgevoerd onder IKOB SKW certificatie en onder de kwaliteitseisen, zoals deze zijn vastgelegd in het certificatieprotocol en handboek van Invent Advies BV.

 

De functie

Als ‘EP-Adviseur’ verricht je onder meer de volgende werkzaamheden:

 

Wie ben jij?

 

Wat heb je nodig?

Wat bieden wij jou?

Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden in de vorm van een marktconform salaris en passende secundaire voorwaarden. We hebben een prettige werkomgeving en werken in een gezond binnenklimaat.

 

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met J.H. Eising, T. 0593- 541 045 . Meer informatie over de organisatie is te vinden op deze website. Sollicitaties (brief met CV) kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp ‘vacature’

 

Alleen passende reacties worden in behandeling genomen. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.