Invent is sinds 4 augustus 2022 onderdeel van SOCOTEC en gaat vanaf het tweede kwartaal 2023 verder onder de naam SOCOTEC.

Dienstverlening Invent blijft ongewijzigd

Ons team van adviseurs blijft u voorzien van expertise en ervaring, zoals u van ons gewend bent. In de komende periode informeren wij u via (Social) media en nieuwsupdates over het dienstenpakket van SOCOTEC en de voortgang van het rebrandingsproces. Hierbij willen we benadrukken dat alle bedrijfsactiviteiten inclusief contractuele verplichting ongewijzigd blijven. Hetzelfde geldt voor onze telefoonnummers en kantoorlocaties.

Internationaal bedrijf met breed dienstenpakket

SOCOTEC is Europees leider in testen, inspectie en certificering in een groot aantal sectoren. SOTOTEC is in 1953 ontstaan uit Bureau Sécuritas, de eerste bouwinspectie-organisatie in Frankrijk. Vandaag de dag is SOCOTEC actief in 25 landen en 5 continenten, en levert hooggespecialiseerde professionele diensten aan haar klanten, met dezelfde hoge kwaliteitsnormen over de hele wereld. Hieronder hebben we schematisch weergegeven welke bedrijven onderdeel uitmaken van SOCOTEC Nederland. Door de samenvoeging van verschillende organisaties onder de naam SOCOTEC blijven onze mogelijkheden groeien om u zo breed- en compleet mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Invent wordt sOCOTEC