Kom jij ons team versterken?

Invent is een advies- en inspectiebureau en bestaat al ruim 20 jaar. Onze primaire doelstelling is het realiseren van een klimaat- en toekomstbestendige woon- en werkomgeving. Dat doen wij dagelijks met een team van 20 medewerkers. We zijn marktleider in Noordoost-Nederland voor EnergiePrestatie-berekeningen, praktijkmetingen en advies. Onze klanten zijn woningcorporaties, gemeenten, architecten, projectontwikkelaars, aannemers en particuliere opdrachtgevers.

Maak kennis met Invent

Waarom bij ons werken

Door de uitbreiding van onze portefeuille zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Wij besteden veel aandacht aan de kwaliteit van de adviserende werkzaamheden. Wanneer je bij Invent komt te werken, ontvang je training en opleiding en zijn er doorgroeimogelijkheden binnen je functie. Tevens bieden wij goede secundaire voorwaarden.

Werken bij Invent

Openstaande vacature

Bekijk hier onze openstaande vacature: 

Open sollicitatie

Staat jouw vacature er niet tussen? Ben jij net mbo of hbo afgestudeerd en heb je affiniteit met verwerking van gebouwgegevens. Stuur dan ‘Open Sollicitatie’. We maken graag kennis met je. Vermeld in jouw motivatie dat het gaat om een 'Open Sollicitatie'. Je kunt jouw motivatie en CV sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.